Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Webbläsaren Opera får inbyggda AI-funktioner

Webbläsaren Opera kommer att få en del inbyggda nya AI-drivna verktyg. De nya funktionerna – AI-prompts, plus sidofältsåtkomst till ChatGPT och ChatSonic – är inställda på att förvandla surfupplevelsen: man kommer inte bara att uppleva framtiden för webben, utan surfa med superkrafter enligt bloggen.
    Generativa, AI-baserade tjänster (ofta kända som Artificial Intelligence-Generated Content, eller AIGC) omformar webben och förändrar både vad vi begär av de verktyg som står till förfogande och vad de kan göra.
    Det går att testa de nya AI-funktionerna nu på Mac, Windows och Linux.
    Läs mer på Blogs Opera: New AI tools now available in Opera and Opera GX for you to test.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv