Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Harrisons dramatiska historia

Följ med Sveriges främsta historiker på en tur genom världshistorien! Professor Dick Harrison som i den nya podcasten Harrisons dramatiska historia samtalar med sin hustru Katarina Harrison Lindbergh, även hon historiker och författare. Det är personligt och inbjudande, kunnigt och kunskapsrikt, lättsamt men aldrig lättviktigt.
    De två programledarna vägleder lyssnaren genom världshistorien, med väl valda nedslag. Det är kunskap och fakta, återgivet med berättarglädje och engagemang. Här ges plats för djupdykningar i enskilda personöden och händelser men med en tydlig kronologi i avsnitten som följer historiens väg framåt.
    Lyssna på podden Harrisons dramatiska historia.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv