Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Kreml uppmanar tjänstemän att sluta använda iPhones

Kreml säger till tjänstemän som var involverade i förberedelserna för Rysslands presidentval 2024 att sluta använda Apples iPhones på grund av oro för att enheterna är sårbara för västerländska underrättelsetjänster, rapporterade tidningen Kommersant.
    Vid ett Kreml-organiserat seminarium för tjänstemän som är involverade i inrikespolitik, sa Sergei Kiriyenko, förste vice chef för presidentens administration, till tjänstemännen att byta sina telefoner senast den 1 april. Kreml ska förse andra enheter med olika operativsystem för att ersätta iPhones.
    Reuters: Kremlin tells officials to stop using iPhones – Kommersant newspaper.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv