Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Få nattågen på rätt spår igen!

Karta för att resa över Europa med natttåg

Nattåg är det eftertraktade alternativet för människor som reser i flera dagar, även innan flygresorna infördes. Dessa tåg tillhandahåller hytter och sängar där människor kan sova medan de reser från en plats till en annan.
    Den här typen av tåg gör nu en allvarlig comeback i Europa med sin nivå av lyx, komfort, bekvämlighet och prisvärdhet. Nya rutter lanseras av olika företag för att ge bättre tillgänglighet för resenärer på kontinenten. När många nattåg lanserades beslutade Back-on-Track, ett europeiskt nätverk som främjar gränsöverskridande nattåg, att skapa en karta som visar alla tillgängliga rutter som går över kontinenten.
    Back-on-Track.eu: Bring the night trains back on track!
    Kartan ovan i högupplöst version.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv