Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Rymdforskning hjälper oss att bli gamla på ett graciöst sätt

Visste du att leva i rymden har liknande effekter på kroppen som naturligt åldrande på jorden? Rymdfärdsforskning hjälper astronauter att leva hälsosammare i rymden, men också alla på jorden att bli gamla på ett graciöst sätt.
    Eftersom Europas befolkning fortsätter att åldras avsevärt, förväntas skattekostnaderna kopplade till pensioner, hälso- och sjukvård och långtidsvård öka under de kommande decennierna. Befolkningens åldrande är en av de viktigaste demografiska och sociala trenderna under 2000-talet, som påverkar nästan alla länder i världen.
    Under årens lopp har forskning utförd i rymden hjälpt forskare att få en bättre förståelse för de biologiska processer som är gömda i våra kroppar och spelar en viktig roll i åldrandet av människokroppen.
    Esa: Aging. We research. You benefit.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv