Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Flicka skickar kakbit till polisen, begär DNA-test för jultomten

Polisen berättade att en flicka begärt DNA-provtagning på en kaka angående bevis på jultomten.
Bild: Cumberland Police Department.

Det finns yngre personer som tvivlar på jultomtens existens! Chefen Matthew Benson vid Cumberland, Rhode Island Police Department tar detta fall på största allvar.
    Det började när, ABC 7 News rapporterar, om att han fått ett brev från en liten flicka. Det inkluderade en del av en kaka och morötter som lämnats kvar i hennes hem på julafton. Kakan var till jultomten och morötterna till hans renar. Skulle han göra DNA-test på dessa föremål och komma tillbaka till henne?
    Jag är inte säker på vad ett DNA-test skulle avslöja, men Benson bearbetade bevisen och skickade den till Rhode Island Department of Health för analys. Är tomten på riktigt? Pekar dessa lämningar på närvaron av tomten och hans renar i hennes hem på julnatten? Polisen kommer att följa upp och meddela henne.
    ABC 7 News: Girl requests police test DNA on Christmas cookie for evidence of Santa Claus.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv