Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Vad gör biltvätten egentligen med din bil?

Bild: Pixabay.

Automatiska biltvättar är en upplevelse och en bekvämlighet. Vi människor tenderar att vara ganska lata och lutar oss gärna mot dessa tjänster eftersom att tvätta bilen manuellt kan vara jobbigt och ganska tidskrävande. Dessutom har inte alla tillräckligt med utrymme där de med glädje kan skvätta bort bilens smuts och smuts.
    Även om bekvämlighet kan erbjudas av dessa automatiska biltvättar, väcker det fortfarande frågan: är de verkligen bra för din bil i det långa loppet? Slash Gear har kollat ​​upp de potentiella biverkningarna av att ofta köra ett fordon i någon av dessa automatiska anläggningar.
    Slash Gear: Here’s What Car Washes Are Really Doing To Your Car.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv