Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Platser att besöka

Året går mot sitt slut, och många ressugna börjar redan leta efter potentiella platser att besöka under det nya året. Oavsett om det är för att komma med en ny bucket list, eller bara några drömställen man vill besöka är här några fantastiska platser att prova.
    En kort guide skapad av Condé Nast Traveler-redaktörer från USUK, Spanien och Indien för att hjälpa resenärer att skapa sina resplaner för nästa år. Listan innehåller en bra blandning av kända områden och några okända regioner, eller som redaktörerna kallade dem, ”de mindre trampade, till och med en gång förbjudna, regionerna”.
    Listan innehåller 23 platser och är mycket varierad. Från antika regnskogar till historiska landmärken, till blommande kulinariska scener, till områden fyllda med sällsynta konstutställningar, med mera.
    Condé Nast Traveler: The 23 Best Places to Go in 2023.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv