Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Lev livet som rik hyresvärd i Skottland …

… men du måste ha 2 miljoner dollar till hands. Jämfört med priserna på överdådiga herrgårdar och lyxiga fastigheter i städer, är ett slott, tillsammans med vidsträckta landområden, ett ganska bra fynd för den summan. Det visar sig att Isle of Vaila i Skottland letar efter sin nästa ägare för det priset.
    Ön är en av de 100 öarna i Shetlandsöarnas skärgård nära Skottland. Fastigheten som är till salu har tillhört Richard Rowland och hans fru i cirka 30 år. Han berättade att det nu är rätt tid för nya människor att följa sina drömmar på den vackra ön.
    Herrgården från 1600-talet har 6 sovrum, med moderna bekvämligheter för ultimat komfort. Bortsett från det har hemmet också några hemliga områden, som dolda trädgårdar och rum perfekta för mystik …
    Framtida hyresgäster kommer också att få ta hand om en hel flock får som följer med. På ön finns även de blekta resterna av en 42-fots kaskelot.
    My Modern Met: You Can Own a Scottish Island With Its Own Castle for $2 Million.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv