Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

14 av Londons bästa väggmålningar

Londons väggmålningsscen fortsätter att blomstra. Här är 14 favoriter, allt från välkända centralväggar till mindre kända pärlor i förorten.
    Hur många väggmålningar finns det i London? De finns överallt. Från traditionella väggmålningar i samhället, till gigantiska gatukonstverk, till firande av samhällets hjältar. Konstformen kapas också ofta för kommersiell reklam.
    Nya motiv kommer hela tiden, ofta med hjälp av organisationer som Wood Street Walls och Global Street Art. Men samtidigt sparas älskade väggmålningar från tidigare decennier för framtida generationer.
    Londonist: 14 London Murals That We Like, Very Much.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv