Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Zlatan spelar Caius Antivirus

Zlatan spelar Caius Antivirus i ny Asterix och Obelix-film.

Official Astérix and Obélix: ”The Middle Kingdom” Movie Trailer 2023.
    Filmen kretsar kring den enda dottern till den kinesiske kejsaren Han Xuandi, som flyr ur greppet på en oseriös prins och flyr till Gallien och söker hjälp av två tappra krigare, Asterix och Obelix.
    Astérix and Obélix: ”The Middle Kingdom” (2023) är den nya komedifilmen med Guillaume Canet, Gilles Lellouche och Vincent Cassel. Med på ett hörn är även en känd svensk, nämligen Zlatan Ibrahimovic som spelar Caius Antivirus, Ceasars favoritcenturion.

Astérix and Obélix : The Middle Kingdom – Official Teaser.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv