Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Konstigheter att upptäcka längs Euston Road

En viktoriansk fris, som visar en scen från slaget vid St Vincent, som av oförklarliga skäl stöds på styltor.

Euston Road kan på ytan verka som en av Londons minst lockande vägar. Den byggdes i mitten av 1700-talet som Londons första förbifart, och den har varit kvävd av trafik sedan dess. Det är inte trevligt, och det är inte vackert.
    Om man kan bortse från avgaserna, så finns det mycket att upptäcka längs denna den tråkigaste vägen. Man har tidigare lovsjungit dess lov som ett gömt konstgalleri, men här är elva konstigheter längs Euston Road. Garanterat har inte ens en londonbo sett alla.
    Londonist: 11 Oddities To Spot On Euston Road.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv