Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

I dag öppnar Bokmässan

Det är många som har väntat, och längtat, man har läst mer än någonsin men åh – det har varit två långa år. Litteraturen har varit en tillflykt och en flykt. Nu blir den fest igen, för nu är det äntligen dags att mötas som bokälskare, författare och förlag. Dessutom inspirerar orden till att agera, kanske nu mer än någonsin.
    Nu slås portarna upp till 2022 års Bokmässa!
    Bokmässan.

Bokmässan Play
Litterär Streaming – besök Bokmässan vart du än befinner dig. Med en Play-biljett ser du utvalda seminarium i direktsändning under Bokmässan, eller när du vill fram till slutet av året. Till exempel Andreas Cervenca i ”Behöver Sverige 542 miljardärer?” med start fredag 23 september kl. 15.00.
    Läs mer på Bokmässan Play.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv