Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

EU: Putins agerande kommer få konsekvenser

Peter Stano är talesperson för EU:s utrikestjänst. Bild: EU.

EU-länderna diskuterar just nu vilka åtgärder som unionen ska vidta efter den ryske ledaren Vladimir Putins utspel om mobilisering och ”folkomröstningar” i Ukraina. Detta enligt en talesperson för EU:s utrikestjänst.
    – Putins tal och uttalandena om både folkomröstningar och partiell mobilisering är bara ytterligare ett belägg för att Putin inte är intresserad av fred utan bara trappa upp sitt aggressionskrig, sade Peter Stano, talesperson för EU:s utrikestjänst på onsdagen, och tillade att utspelet även är ett tecken på Putins desperation över hans misslyckanden i Ukraina.
    Europaportalen: EU: Putins agerande kommer få konsekvenser.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv