Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Proms – Världens största festival för klassisk musik

Efter restriktionerna under covid-19 kommer årets Last Night of the Proms att hållas som vanligt i år. Biljetterna har släppts.
    The Proms, en serie konserter som sträcker sig över åtta veckor, har kallats världens största festival för klassisk musik. De flesta konserterna arrangeras i Royal Albert Hall i London, men evenemangen sänds också live på storbild över hela Storbritannien som en del av Proms in the Park-evenemangen. Missa inte den berömda finalen ’Last Night’, känd för lustiga hattar, patriotiska sånger och en fantastisk stämning, som troligtvis kommer att sändas även i svensk television.
    Royal Albert Hall: Booking tickets for the Last Night of the Proms.
    Royal Albert Hall: BBC Proms 2022.
    BBC: Proms.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv