Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Gör nyckelringar av ryskt nedskjutet bombstridsplan

I början av mars månad blev ett ryskt Sukhoi SH 34 nedskjutet utanför Bordojanka, som ligger strax utanför Kiev. Sedan Ryssland dragit tillbaka sina trupper från Kievregionen frågade volontären Jurij Vysoven, Stiftelsen Drones for Ukraine, den ukrainska armén om han kunde ta delar av planet.
    Från flygplanskroppen sågar man sedan ut 10 centimeter långa bitar som bearbetas, poleras och trycks med information om planet. Man gör numrerade graveringar på dem till dem som donerar pengar för köp av drönare till den ukrainska armén.
    Drones for Ukraine Fund: How we make a unique souvenir.
    Gagadget: Zestrzelony rosyjski Su-34 trafił do wyjątkowych pamiątek.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv