Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

En blommande guide till Chelsea Flower Show

Det är trädgårdsvärldens Glastonbury-festival. Foto: RHS.

Vad är Chelsea Flower Show? RHS (Royal Horticultural Society) Chelsea Flower Show är en fem dagar lång årlig festival av blommor, växter och utställningsträdgårdar, som arrangeras på Royal Hospital Chelseas område.
    För besökare är det ett ställe att se banbrytande trädgårdsdesign, upptäcka nya växter och trender och ta hem en skottkärra med blommor/verktyg/inspiration. För utställare är det chansen att visa upp sina koncept/gröna fingrar, och kanske kamma hem ett eftertraktat pris eller två.
    Londonist: A Blooming Brief Guide To The Chelsea Flower Show.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv