Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Påskaktiviteter på svenska museer

Under påsken kan unga och gamla ses på museerna för att pyssla, titta på utställningar, fika och umgås. Riksförbundet Sveriges Museer har samlat in aktiviteter från museer runt om i landet, det är alltifrån äggjakt, tipspromenader och öppna ateljéer till påskspecial i utställningar och caféer.
    – Påsklov på museerna är en tradition som är omåttligt populär runt om i landet. Förra året fick vi nöja oss med endast digitala museibesök, men nu är påsken tillbaka med full kraft, säger Maria B Olofsson, tillförordnad generalsekreterare för organisationen Sveriges Museer.
    Museernas aktiviteter under påsk finns på Sveriges museer: Påsk-höjdare på svenska museer.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv