Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Londons öde gator efter mörkrets inbrott

Hemskt men konstigt vackert.

Londonbaserade fotografen Ray Knox berättar om sitt lockdown-projekt, Close to Home, där han vågade sig ut på norra Londons öde gator på natten och fångade en stilla och tyst stad.
    – Jag startade mitt fotoprojekt kort efter införandet av den första lockdownen som ett sätt att lindra min rastlöshet från att vara instängd hemma hela dagen. Till en början höll jag mig ganska nära hemmet men med tiden ökade jag avståndet jag tillryggalade på mina slingrande promenader runt norra London.
    – Ensamheten jag fann när jag vandrade på gatorna var en nästan meditativ upplevelse av att helt enkelt observera när jag gick.
    Londonist: In Photos: The Deserted Streets Of London After Dark.
    Ray Knox Photography.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv