Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

EU-parlamentarikerna: Klimatet viktigast 2022

Översta raden:Heléne Fritzon (S), Ilan De Basso (S), Jytte Guteland (S), Erik Bergkvist (S), Evin Incir (S), Tomas Tobé (M). Andra raden: Jessica Polfjärd (M), Jörgen Warborn (M), Arba Kokalari (M), Peter Lundgren (SD), Jessica Stegrud (SD), Charlie Weimers (SD). Tredje raden: Alice Bah Kuhnke (MP), Jakop Dalunde (MP), Pär Holmgren (MP), Abir Al-Sahlani (C), Emma Wiesner (C), Sara Skyttedal (KD). Fjärde raden: David Lega (KD), Malin Björk (V), Karin Karlsbro (L).
Foton: EU-parlamentet.

Klimatet står i topp när de svenska EU-parlamentarikerna listar sina politiska prioriteringar under 2022. Jämställdhet, migration och demokrati är andra återkommande frågor. Se listan över vilka frågor din parlamentariker vill driva.
    Europaportalen: EU-parlamentarikerna: Klimatet viktigast 2022.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv