Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Även andra har otursdagar

En del är oroliga inför sin första skidresa, de kanske åker in i ett träd och bryter ett ben. Men aldrig i sina vildaste drömmar skulle man förutse denna mardröm.
    Nyligen körde en skidåkare vid skidorten Beech Mountain i North Carolina över en brandpost och bröt den. Brandposten låg precis under skidliften. Vad är det värsta som kan hända? Skidliften stannade och startade om när sprutande vatten påverkade skidåkare som åkte åt båda hållen och dränkte dem i vatten under ensiffriga temperaturförhållanden. Vissa valde att hoppa av, på en höjd av cirka 8 meter.
    Se en längre video av händelsen på YouTube: Beech Mountain Water Pipe Bursts.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv