Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Det svartaste huset

När den gotiska fasen inte bara är en fas, utan en total livsstil, kan kanske det här huset i Lincoln, Illinois vara köpvärt. Det har två sovrum och två badrum, på en lugn gata i ett trevligt område, plats för barnen att leka och det är svart. Helt svart. Och inte bara på utsidan.
    Vardagsrummet, köket, sovrummen, badrummen och tvättstugan är svarta. Det finns några grå apparater och några vita färgklickar, men det är bara för att man inte ska gå vilse. Det finns ett fristående garage med tre bilar, och det är också svart.
    Det blir lätt att bjuda över folk, eftersom alla i stan vet var det svarta huset ligger.
    Se fler bilder på Zillow.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv