Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Världens största gamingcenter – Space öppnar i Stockholm

Högteknologiskt. Här finns plats för över 400 spelare. Foto: Sacharias Källdén.

Det kallas för världens största gamingcenter. 400 gamingplatser fördelat på två plan. Övriga fem plan i den femte Hötorgsskrapan vid Soltorget disponeras som coworkingspace för personer inom den digitala underhållningsindustrin. Sammanlagt 2.400 kvadratmeter.
    I Arenan finns plats för 450 sittande besökare och här kan man beskåda spel, konserter, stora streamers kommentera matcher live och höra föreläsningar. ,Den stora skärmen, världens största fasta ledskärm med 8K, är inte på plats ännu men kommer vara ungefär hundra kvadratmeter stor.
    Space: Space Grand Opening 2021.11.27.
    Space: Space – Sweden’s new culture center for the digital generation was inaugurated today, pressrelease.
    Mitt i Stockholm: Världens största gamingcenter – Space öppnar i Stockholm.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv