Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Nu ska alla kunna reparera Iphone i hemmet

Apple har presenterat Self Service Repair. Det är ett reparationsprogram där privatpersoner själva kan beställa originaldelar, verktyg och handböcker från Apple för att reparera sådant som gått sönder. Först ut blir det för användare i USA. Men redan nästa år kommer programmet att rullas ut i fler länder, däribland Sverige.
    Till en början erbjuds endast delar för Iphone 12 och Iphone 13, men snart kommer det även bli möjligt att beställa delar till Mac-datorer med Apples egna chipp. Om de utbytta delarna skickas i retur får kunderna rabatt på nästa köp. Vad priserna blir får tiden utvisa.
    Läs mer på Apple:s pressmeddelande: Apple announces Self Service Repair.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv