Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

FN:s stora klimatkonferens COP 26 i Glasgow

I dag inleds FN:s klimattoppmöte COP26 i skotska Glasgow. Det riskerar att bli ett kaosartat möte för stats- och regeringscheferna när de möts av fastlimmade demonstranter, råttinvasion på grund av nedskärningar i sophanteringen och översvämningar efter skyfall.
    Klimatrörelsen Extinction Rebellion och Insulate Britain har förvarnat om aktioner. Den skotska polisen har fått förstärkning från hela Storbritannien för att klara anstormningen och det kommer att finnas 10.000 poliser i Glasgow varje dag.
    COP26 hålls mellan den 31 oktober och 12 november.
    FN: COP26.
    UNFCCC: Latest Information on COP26.
    Extinction Rebellion.
    Insulate Britain.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv