Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Brasiliansk popkultur lyser i livfulla väggmålningar i Jerusalem

Foto: Bicicleta Sam Freio.

Bicicleta Sem Freio är en duo som målar storskaliga väggmålningar med färgglada växter och djur, tillsammans med olika seriefigurer. Deras konstverk finns över hela världen, från New Delhi till Jerusalem till Fortaleza (Brasilien).
    De brasilianska artisterna Douglas de Castro och Renato Reno, personerna bakom varumärket, påverkades av 80- och 90-talets globala och brasilianska popkultur. Båda artisterna tyckte om att titta på tecknade serier och tv-program när de var yngre. Konstnärerna fördjupar sig i gemenskapens samtida och historiska aspekter för att skapa en anpassad väggmålning för området. Kolla fler bilder på deras projekt på Instagram.
    Bicicleta Sem Freio.
    Instagram: Bicicleta Sem Freio.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv