Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Benjamin Von Wongs gigantiska flytande kran vill öka medvetenheten om plastföroreningar

Bild: Von Wong.

Detta stora konstverk är ett sätt för dess skapare att belysa plastföroreningar. Enligt Our World In Data hade världen producerat 7,8 miljarder ton plast år 2015. Det innebar mer än ett ton plast per person. Det är mycket plast det.
    Benjamin Von Wongs Turn Off the Plastic Tap syftar till att lyfta diskussionen om plastföroreningarna. Fotografen är känd för att hantera miljöfrågor i sitt arbete, och det här nya gjordes i samarbete med Kanadas ambassad i Frankrike. Wong, tillsammans med likasinnade individer, byggde en enorm kran på tre våningar som ser ut att släppa ut plast.
    Turn Off the Plastic Tap: The Giant Plastic.
    Our World in Data: Plastic Pollution.
    Von Wong.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv