Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

En otrolig skapelse!

Klicka på bilden för större format!

Fouad Kebdani karvade hela alfabetet i en pennas grafitstift. En otrolig skapelse. Tänk att komma halvvägs, eller bara en bit på vägen, och göra ett litet misstag – snap! Tidigare erfarenheter får en att undra om det kan finnas en klick, eller två, av superlim i ”alfabetet” …
    Fouad Kebdani är från Marocko och är 30 år gammal. Han arbetade tidigare inom flygteknik, samtidigt som stylist och simtränare! Konst har varit en talang sedan barndomen och samtidigt en inkomstkälla. Han utvecklar sina färdigheter i skulptur och teckning ensam utan akademisk utbildning.
    Mer av Fouad Kebdani på Instagram: fouadkebdani.
    Bilden I större format.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv