Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Spökstaden

På höstlovet händer det rysliga saker i Sveriges läskigaste stad …

Årets kusligaste vecka i Sveriges läskigaste stad. Örebro laddar för nya rysligheter till höstlovet.
    Allhelgonadagen närmar sig och Spökstaden förvandlar då Örebro till en kuslig plats – staden inspireras av svenska traditioner och spökerier, och på det temat finns det till exempel spökvandringar för både vuxna och barn.
    Det är dags för nya kusligheter och rysligheter i Spökstaden Örebro! Under vecka 44 händer det massor av läskiga saker i stan, så håll koll på Spökstadens Facebook och Instagram för uppdateringar. På Spökstadens webbplats finns alla aktiviteter under veckan (uppdateras löpande):
    Spökstaden.

Det spökar både på Örebro slott och på andra lokala platser …


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv