Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

En läcker väggmålning i Bretagne

Den polska konstnären NeSpoon målade en vägg på fasaden av en byggnad i Bretagne, Frankrike. Och det minsta man kan säga är att spetsmönstret som hon målade för In Cité är som vanligt känsligt och passar perfekt in på platsen.
    NeSpoon skapar konst någonstans i gränslandet mellan gatukonst, krukmakeri, målning, skulpturer och smycken. Hon vill skapa positiv konst och jobba med positiva känslor. Ofta består hennes verk i avtryck av traditionell spets, i form av lera eller målat på väggar.
    Inspiration hämtar hon från handgjorda spetsar, skapade av konstnärliga hantverkare världen över, som innehåller den estetiska kod som finns djupt inbäddad i varje kultur. Symmetri, ordning och harmoni är en naturlig del av spets.
    Fubiz: A Delicate Mural in Brittany.
    NeSpoon.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv