Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Hund tar väl hand om sin nyfödda syster

Foto: Nick Elliot/The Dodo.

Det var äntligen dags för Nick Elliot och hans fru att ta hem sin nyfödda dotter, Macie. Det innebar att Tommy Doberman skulle få träffa sin lillasyster. Men hur skulle han reagera när han såg flickan? Nick och hans fru hoppades att Tommy skulle älska den nya medlemmen i familjen, precis som han älskade dem.
    Och när det ögonblicket kom var Elliot glad när saker och ting gick precis som han hoppades. Tommy älskade Macie. Men Tommy ville inte bara vara nära Macie. Han ville också ta hand om henne, och han fick den möjligheten en dag när Macie grät efter en flaska mjölk.
    Ta reda på vad som hände på The Dodo: Camera Shows Dog Comforting Crying Baby Sister With His Favorite Toy.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv