Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Platserna att besöka i sommar – forskarna tipsar

Häringe slott, Solna kyrkogård, ÖstersjöcentrumSkansen, Ytterby gruva och en 500 meter rak vägbank från vikingatiden i Upplands-Bro. Eller varför inte spana efter ugglor och skalbaggar i Nationalstadsparken? Några forskare ger utifrån sin forskning tips på besöksmål i Stockholmsområdet.
    För att upptäcka nya och intressanta platser behöver du inte alltid resa så långt. Pandemin och diskussionen om flygresandets klimatpåverkan har bidragit till att allt fler väljer att semestra på hemmaplan. Några forskare vid Stockholms universitet ger besökstips i närområdet med utgångspunkt i deras forskning och undervisning.
    Stockholms universitet: Platserna att besöka i sommar – forskarna tipsar.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv