Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Donald Trump lanserar egen mikroblogg

Den tidigare amerikanske presidenten Donald Trump har lanserat en ny hemsida för att kommunicera med sina följare, var Fox News först att rapportera. På den nya plattformen kommer Trump att kunna dela tankar ”direkt från sitt skrivbord”.
    Trump blev som vi alla känner till avstängd från Facebook, Instagram, Twitter och YouTube efter att hans anhängare stormade Kapitolium den 6 januari. Med den nya plattformen kommer anhängarna att kunna dela Trumps inlägg från hans egen sida.
    Twitter har meddelat att delade inlägg från Trumpplattformen kommer att ha ett vakande öga på sig.
    På onsdagen meddelade Facebooks tillsynsråd – ett oberoende externt råd tillsatt av Zuckerberg – att Trump är fortsatt bannlyst från plattformen – i väntan på en ny prövning. I ett uttalande på onsdagen kallar Trump sociala medier-företagens agerande för ”en total skam” för USA.
    Engadget: Donald Trump’s response to social media bans is… a blog.
    From the Desk of Donald J. Trump.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv