Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

PostNord lanserar portokoder

Portokoden ersätter frimärket.

PostNord lanserar ett nytt sätt att köpa porto. Portokoder är en sifferkod som köps online och fungerar på liknande sätt som det fysiska frimärket. Den nya tjänsten innebär att man nu enkelt kan skriva en kod på ett brev och sen lägga det på brevlådan.
    Portokoden är en enkel kod som består av siffror och bokstäver vilken skrivs på brevet ovanför adressen, där man vanligen placerar ett frimärke. Att posta ett brev med en portokod sker precis som vanligt i en av PostNords 21.700 brevlådor eller genom att lämna in det hos ett postombud.
    PostNord: PostNord lanserar portokoder (pressmeddelande).
    PostNord: Portokoder.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv