Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Aska – Nytt album av Ola Sandström

Ola Sandström, begåvad och sinnrik musiker från Västerås och numera bosatt i Stockholm, inleder våren med ett hoppfullt och ljust album – om döden. På skivan samsas både Karin Boye och C.M. Bellman, tillsammans med Olas egna kompositioner.
    Albumet heter ”Aska”, och släpps den 19 mars. En spännande skiva sprungen ur pandemin och de tankar som uppstått i kölvattnet av den. För Ola har den inneburit ett botemedel mot mörker och inlåsning och som skildrar hans funderingar kring död, hopp och möjligheter.
    Ola har tidigare tonsatt Tomas Tranströmers dikter i form av skivan ”Eldklotter”, något han blev Manifestpris-nominerad och hyllad i press för. Även förra albumsläppet ”Irrbloss”, som han gjorde tillsammans med musikerkollegan Maja Heurling, med tonsättningar av svenska emigranten och poeten Signe Aurell, nominerades till Manifest 2019.
    Ola Sandström.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv