Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Debatt: Viktiga lärdomar efter Trump

Händelserna i USA visar att demokratin behöver skyddas, även i EU. Internetplattformarna måste ta ansvar för att ta bort olagligt innehåll, desinformation måste bekämpas och vi måste sluta att låtsas som att de stora plattformarna har konkurrens. Det skriver EU-kommissionens vice ordförande Věra Jourová. Foto: EU-kommissionen.

Vi måste sluta se angrepp på rättsstatsprincipen, oberoende domare och medier och demokratin som något normalt. Vi måste kämpa emot, skriver EU-kommissionens vice ordförande Věra Jourová och tar upp fyra frågor som hon menar måste analyseras och hanteras.
    Europaportalen: Debatt: Viktiga lärdomar efter Trump.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv