Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Frimärksåret 2021 – med Greta Thunberg

PostNord avslöjar att Greta Thunberg blir ett av motiven på årets första Sverigefrimärken som lanseras den 14 januari 2021.
    ”Postnord uppmärksammar med hjälp av frimärken aktuella händelser och angelägna frågor. Mycket av det miljöfokus vi ser idag, både på lokal och global nivå, är tack vare Greta Thunberg och Fridays for Future. Vi är därför mycket glada att kunna berätta att Greta nu blir en frimärkssymbol för den värdefulla natur vi har och det viktiga arbete vi alla måste göra dagligen för att behålla vår natur för generationer framåt”, säger Stina OlofsdotterPostNord Frimärken.
    De nya frimärkena är illustrerade av Henning Trollbäck, och har temat “Värdefull natur” och fokuserar på miljön och miljömålen som Sveriges riksdag har satt upp för att “bevara Sveriges unika natur för kommande generationer”.
    Det släpps också motiv från Göteborg i samband med att staden fyller 400 år.
    Postnord: Frimärksåret 2021.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv