Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

PGA-golfen stryker Trumps bana från major 2022

Trump National Golf Club i Bedminster, New Jersey.

Allt fler fjärmar sig från Donald Trump. Nu skriver Golfweek att PGA-touren i golf inte kommer att spelas på Trump National Golf Club nästa år. Ledningsgrupp röstade på söndagen för att flytta majortävlingen från presidentens bana i Bedminster, New Jersey.
    Beslutet kommer efter att Trumpsupportrar stormat Kapitolium i Washington DC den sjätte januari. Det skulle vara ”skadligt” för PGA-tourens varumärke att hålla tävlingen på Trumps anläggning, säger ordföranden.
    Golfweek: PGA of America to move 2022 PGA Championship from Trump Bedminster.
    ESPN: 2022 PGA Championship leaving Trump National.
    Trump National Golf Club


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv