Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Ett år vid en bäverdamm

Den här videon är en sammanställning av djurlivet som korsade en bäverdamm strax söder om Voyageurs National Park i delstaten Minnesota, USA, från mars 2019 till april 2020.
    Bäverdammar kan vara naturliga vägar i boreala miljöer (boreal kallas en del av den tempererade zonen på norra halvklotet) som Greater Voyageurs Ecosystem, vilket gör att alla typer av vilda djur lätt kan korsa våtmarksmiljöer som annars kan vara svåra att komma över.
    Medan djurlivet utan tvekan är snyggt, tyckte vi särskilt om att titta på årstidsbytet vid denna bäverdamm! Det sammanfattar livet i Northwoods: kalla snöiga vintrar och varma, fuktiga somrar med mycket vegetation!


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv