Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Welcome to 2021! Sydney New Year Eve Fireworks

De flesta australiska städer ställde i fjol in nyårets fyrverkerier med anledning av de stora markbränder som härjade i landet. Men Sydney sköt då som vanligt. Men, i år härjar coronapandemin även i Australien. Sydney kör fyrverkeriet som vanligt, men publiken rekommenderas att hålla sig hemma och titta på tv:n. De som har egna balkonger kan se fyrverkeriet därifrån.
    Som vanligt var nyårsfyrverkeriet i Sydneys hamn med Sydney Opera House och Sydney Harbour Bridge var som vanligt imponerande. (Videons längd 18:50.) Se videon i fullskärm!
    Sydney gick in i 2021 klockan 14.00 svensk tid. Jag såg det online på ABC (Australian Broadcasting Corporation), med en del fina artistuppträdanden innan fyrverkeriet drog igång. Men, som sagt, helt utan publik som kan ses på de mindre bilderna nedan.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv