Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

God musikalisk fortsättning – välkommen till det digitala konserthuset!

Trettondagskonserten från Berwaldhallen, i år med Lisa Nilsson och Malena Ernman som gäster.

Berwaldhallen Play är fulladdat med musikaliska upplevelser att avnjuta under helgerna. Förutom lucia- och Julkonserterna finns ett brett urval från opera- och filmmusik till klassiska symfoniska verk och musikäventyr för barnen. Allt inspelat med bild i Berwaldhallen och med Sveriges Radios Symfoniorkester tillsammans med dirigenter och solister i världsklass.
    Ta en titt på urvalet nedan och klicka på titeln för att komma till din valda konsert. Du kan också gå in på startsidan Berwaldhallen Play och scrolla dig igenom konserterna som enkelt sätts igång med ett klick – inga avgifter eller inloggningar behövs. Observera att No Man’s Land och Mozarts Don Giovanni har kort tid kvar medan du har längre tid på dig att se de andra konserterna.
    Och glöm inte Trettondagskonserten från Berwaldhallen, i år med Lisa Nilsson och Malena Ernman som gäster, programmet som sänds i P2 och på SVT, missa inte den!
    Glöm inte heller att se och lyssna på Radiosymfonikernas Malin Broman som är inte bara en av landets främsta violinister, utan också en stjärna på viola och cello! Hon spelar alla stämmor i Felix Mendelssohns stråkoktett. Den tar bara lite drygt 6 minuter, men är helt fantastisk.
    Berwaldhallen Play.
    TRETTONDAGSKONSERT.
    Malin Broman x 8 performs Mendelssohn String Octet.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv