Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Begränsa ditt umgänge till en mindre krets under storhelgerna

Jul- och nyårshelgerna är vanligtvis en tid då vi ökar vårt umgänge och träffar många. I år är det tyvärr inte lämpligt. För att minska spridningen av covid-19 måste antalet kontakter mellan människor begränsas.
    Från och med den 14 december gäller skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19. Samtidigt upphävs de lokala allmänna råd som gällt i regionerna. Alla i samhället, både individer och verksamhetsansvariga, har en skyldighet att vidta åtgärder för att förhindra smittspridning.
    Folkhälsomyndigheten: Begränsa ditt umgänge till en mindre krets under storhelgerna.
    Regeringskansliet: Råd för en smittsäker jul – ”åtta är den nya normen”.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv