Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Åtta av Amerikas mest ovanliga röstningsställen

Su Nueva Laundromat i West Lawn, Chicago, är den officiella valplatsen för cirka 700 registrerade väljare. Foto: Ryan Donnell.

För att fånga demokratin i USA spårade fotografen Ryan Donnell omröstningar på överraskande platser över hela landet.
    Valdagen i USA är den tredje november. Valplatser kommer att inrättas i skolor, regeringsbyggnader, kyrkor, laboratorier och tvättställ. Frilansfotografen Ryan Donnell har dokumenterat några ganska konstiga platser som lokala myndigheter har satt upp för röstningen. Så länge en plats är tillgänglig för funktionshindrade och passerar lokala krav som parkeringsplats, kan den användas som valplats. Donnell har hittat 61 sådana vallokaler som är intressanta nog att fotografera och dela. Här är åtta av dem.
    Smithsonian Magazine: Eight of America’s Most Unusual Polling Places.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv