Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Cykel på abonnemang utan bindningstid

Grundarna av cykelmärket Stålhästen har startatg Jonna Bikes, som är en abonnemangstjänst för cyklar.
    Jonna fungerar förenklat sett som en billeasing, fast för cyklar. Det som skiljer Jonna från traditionell leasing är dock att det inte finns någon bindnings- eller uppsägningstid på de flesta abonnemang. Användaren betalar för cykeln den tid hen har den och man är aldrig tvungen att teckna sig för en viss tidsperiod, om man inte vill. Det blir som ett riskfritt ägande. För att säga upp abonnemanget lämnar man helt enkelt in cykeln i butiken och så avbryts prenumerationen.
    Läs mer på Jonna: En cykel som alltid fungerar.
    Stålhästen.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv