Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Hela arbetet hemifrån – en Apple-film

Underdogs är tillbaka och navigerar i sitt nya normala med massor av okända, men med en pålitlig konstant: Apple hjälper till att släppa loss kreativiteten och produktivitetn även vid arbete hemifrån.
    Det är fortfarande en värld av tidsfrister, möten, gruppchattar, konferenssamtal, kollegor och chefer. Men det är också en värld av barn, en hund och en hårlös katt. Och det är en värld där samarbete aldrig missar en takt, oavsett om teamet använder iPad, iPhone, iMac, MacBook eller allt tillsammans. Att arbeta hemifrån (eller arbeta var som helst) är inte nytt, men det du kan få hända är tillsammans.
    Det här är Apple at Work (hemifrån).
    Läs mer Apple at Work: Do anything. Anywhere..


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv