Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

”Put on a Happy Face”-parodi

Det är inte svårt att förstå att Donald Trump är komikernas favorit i USA. Trots att covid-19 slagit till med kraft och allt fler delstater inför tvingande regler för munskydd i offentliga sammanhang så vägrar presidenten att bära dylik.
    Trump hävdar också att coronapandemin kom från Kina. Presidenten räknar upp vilka framgångar hans administration nått under pandemin, och han påstår felaktigt att 99 procent av coronavirusfallen är harmlösa. Landet har över 130.000 döda och närmare 3 miljoner officiellt smittade.
    Randy Stewart Rainbow är en amerikansk komiker och sångare, mest känd för videor publicerade på YouTube, där han förfalskar intervjuer med kända figurer och parodierar musikaliska nummer med politiskt fokus.
    Rainbow fick en större publik och skiftade fokus under den amerikanska presidentkampanjen 2016, med en serie falska intervjuer och musikaliska parodier om valprocessen och kandidaterna, särskilt Donald Trump, som blev Rainbows primära ämne efter hans nominering av det republikanska partiet och därefter val.
    För de som inte sett dessa videor förut finns det dussintals här.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv