Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Flash går i graven vid årsskiftet

Det var tre år sedan som Adobe meddelade att Flash var redo att avvecklas. Nu har företaget även kommit med ett slutdatum för programmets liv, det så kallade EOL (End-of-Life).
    Den 31 december 2020 infaller Flash EOL vilket innebär att Adobe inte längre kommer att skicka ut några uppdateringar till Flash, inte ens säkerhetsuppdateringar. Detta borde innebära att de flesta kommer att dumpa de få Flash-implementationer som fortfarande används. Flash kommer inte heller gå att köra i någon etablerad webbläsare då Apple, Google, Microsoft och Mozilla inte kommer att tillåta att Flash körs i deras webbläsare efter 31 december 2020.
    Adobe: Adobe Flash Player EOL General Information Page.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv