Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Gatan vid Vita huset heter nu Black Lives Matter Plaza

Kampen om vem som ska kontrollera gatorna i USA:s huvudstad verkar vara över. Platsen där demonstranter i måndags besköts med tårgas och gummikulor döptes under fredagen om till ”Black Lives Matter Plaza”.
    Washington DC:s borgmästare Muriel Bowser, som själv är afroamerikan, har de senaste dagarna fört en hård kamp mot Vita husets vilja att ta över polisbevakningen av Black lives matter och andra som protesterat mot polisvåldet.
    Twisted Sifter: The Street Outside the White House was Just Changed to Black Lives Matter Plaza.
    The Washington Post: ‘Defund The Police’ painted on D.C. street as tensions among protesters flare.


Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv