Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Kåserier av ny medarbetare

Min blogg har förärats med en medarbetare. Det är Inger Klintberg Danielsson som kommer att skriva kåserier, tankar om livets små och stora med- och motgångar. Personliga tankar och reflektioner om världen, livet och varför vi människor är som vi är …
    Inger är en före detta arbetskamrat. Vi har inte haft någon kontakt på många år. Men så en dag ringde hon och hörde hur det var med mig i dessa coronatider. En mycket lovvärd idé, som gladde mig. Nu har vi börjat skicka e-post till varandra och hon skickade över en liten skrivelse om att Greta (Thunberg alltså) har fått hjälp av en liten osynlig men jobbig varelse.
    Jag tände på historien och föreslog att hon skulle skriva korta kåserier för min blogg. Till min glädje nappade hon på det.
    Kåserierna kommer att finnas samlade under rubriken ”Ingers tankar” i högra spalten på bloggen. Här är hennes första kåseri:
    Ingrids tankar.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv