Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Klass 2020 tog examen i steg under COVID-19-krisen

Examen för U.S. Air Force Academy klass 2020 har varit annorlunda än vad kadetterna ursprungligen förväntade sig, men ceremonin den 18 april innehöll all ståt och formaliteter som man förväntar att skolan ska leverera.
    Vicepresident Mike Pence ändrade sina planer mitt i den globala Covid-19-pandemin för att hålla tal, US Air Force Thunderbirds flög över och de 967 nya officerarna avslutade sina fyra år på skolan genom att slänga sina mössor i luften i slutet av ceremonin.
    Basen i Colorado Springs, Colorado, gjorde flera åtgärder i mars och april för att hålla kadetter, personal och deras familjer på basen säkra mot effekterna av det nya coronaviruset. De flesta nybörjare, ungdomar och juniorer lämnade akademin i mars och alla kadetter började distansutbildning online. Basen låstes för alla utom officiella affärer, och familjer och vänner till kadetterna fick veta att examensceremonin inte skulle vara offentlig.
    U.S. Air Force: Class of 2020 takes graduation in stride during COVID-19 crisis.
    Flickr: Graduation Ceremony 2020, fotogalleri.
    Twitter: #USAFAGrad2020.
    Twitter: CONGRATULATIONS från president Donald Trump.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv